Uw toekomstige gordijnen: bij JC Interieur in Den Haag

U wilt mooi wonen, met mooie gordijnen. Sfeer, gezelligheid en stijl, daar gaat het om. Zeker bij JC Interieur in Den Haag,  waar u een uitgebreid assortiment met hoogwaardige gordijnen ontdekt. In bijzondere kleurstellingen, dessins en motieven. Zoals chique bordeauxrood, strak grijs, klassiek wit en natuurlijk talloze andere variaties. Kom dat zien en voelen bij JC Interieur in Den Haag.

 
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Uw gordijnenspecialist in Den Haag

Wij hebben een inspirerende showroom voor u ingericht. De gordijnen zijn hierdoor prettig en gemakkelijk te bekijken en vergelijken. Indien gewenst geven wij u hierbij professioneel advies. Liefde voor het vak, kennis van stijl en weten wat kwaliteit is: dit zorgt ervoor dat u bij ons in Den Haag precies de gordijnen krijgt die u zoekt. De confectie wordt vanuit ons eigen atelier verzorgd. Zo zijn wij in staat uw gordijnen snel te leveren in de kwaliteit die wij belangrijk vinden.

 

Gordijnen en andere raamdecoratie

JC Interieur in Den Haag biedt naast gordijnen ook andere vormen van raamdecoratie. Zo ontdekt u hier ook de klasse van goede raamdecoratie. Bijvoorbeeld in onze prachtige shutters, lamellen en rolgordijnen. Of u raakt door de zichtbare kwaliteit van gordijnen juist meteen overtuigd van uw keuze. Zo is uw bezoek aan JC Interieur in ieder opzicht verhelderend en inspirerend.

 

Advies bij u in Den Haag

Even langskomen voor een informeel gesprek? Dat mag natuurlijk altijd. U bent altijd welkom op ons adres in de Hengelolaan 399 in Den Haag. Maar ook komt JC Interieur graag bij u langs. Dit is gratis en gemakkelijk. De fijne kneepjes van het vak en de meest geschikte oplossing voor uw inrichting krijgt u dan gewoon thuis of op kantoor uitgelegd.

 

Onze dealer voor de regio Den Haag

Gordijnen Den Haag

Hengelolaan 399
2545 JN Den Haag
070-3676372
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Den Haag