De schitterende gordijnen van AANHUIS

Nog altijd zijn gordijnen het meest stijlvolle product om sfeer in huis te halen. Prachtige egaal witte gordijnen, gordijnen met een landelijk motief, of strakke gordijnen voor het moderne interieur van tegenwoordig. Wat uw stijl, inrichting en soort pand ook is, AANHUIS levert u hiervoor de perfecte gordijnen. Daarvoor geven wij u gericht advies. In een van onze showrooms in uw buurt, of zelfs gratis en vrijblijvend bij u thuis.
 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Soorten gordijnen

Wij bieden u alle soorten, dessins, kleuren en merken gordijnen. Hierbij heeft u zelf de mogelijkheid om uw eigen stoffen samen te stellen, en te kiezen uit een scala patronen en kleuren. Behalve dat dit leuk is om te doen, is het ook gunstig om met eigen ogen te zien hoe uw gordijnen er uit komen te zien. Extra fraaie combinaties zijn te maken door het gebruik van paneel- of vouwgordijnen.

 

Gunstig geprijsde gordijnen

Omdat wij een landelijke organisatie zijn kunnen wij u onze gordijnen voor de voordeligste prijzen en met de gunstige garanties leveren. Mocht u in een onwaarschijnlijk geval toch ontevreden zijn over de service of gordijnen, dan helpen wij u gegarandeerd met een passende oplossing.

 

Gordijnen van de hoogste kwaliteit

AANHUIS levert altijd de hoogste kwaliteit. Of wij nu vloeren, raamdecoratie of meubilair leveren. Want wij bedienen naast particulieren ook zakelijke klanten. Hierdoor zijn wij gewend om aan de hoogste eisen te voldoen. Onze exclusieve gordijnen zijn dan ook te vinden in speciaal ontworpen interieurs, bedrijfskantoren en zelfs openbare ruimten.

Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Winkels