Luxaflex in Alkmaar en Heerhugowaard

Fraaie luxaflex in Alkmaar of Heerhugowaard vindt u bij AANHUIS. Ook in uw buurt leveren wij de beste kwaliteit voor de beste prijzen. Koopt u onze luxaflex, dan speelt u met licht, sfeer en privacy. Dat gaat heel gemakkelijk, want de bediening van onze luxaflex is perfect. Het heeft immers een prettige bediening die onverminderd blijft werken. U haalt dus een duurzaam product in huis. Wilt u meer weten? Indien gewenst komt onze deskundige medewerker u hier alles over vertellen. Maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Alkmaar, ook makkelijk bereikbaar vanuit Heerhugowaard.
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Luxaflex van Thuisin

De winkels van Thuisin vindt u niet alleen in Alkmaar. Nederland is namelijk al ruim 20 Thuisin winkels rijk. Hiermee is het de snelst groeiende speciaalzaak. Doe hiermee uw voordeel, want bij Thuisin is er volop ruimte. Ruimte om gezellig een te komen kijken en vergelijken, om te profiteren van extra voordelige aanbiedingen, en om u professioneel te laten informeren dankzij onze klantgerichte service. De echte luxaflex liefhebber voelt zich direct gewaardeerd in onze Thuisin winkel.

Luxaflex voor iedereen in Alkmaar en Heerhugowaard

Niet alleen particulieren kopen onze luxaflex. Ook zakelijke partijen uit Alkmaar, Heerhugowaard en de verre omgeving bezoeken ons en nodigen ons uit op locatie. Zelfs architecten en interieurdesigners kopen onze producten en richten hiermee sfeervolle en uitnodigende ruimten in zoals woningen, bedrijfspanden en publieke omgevingen.

Uitgebreid advies over Luxaflex

Indien gewenst komen wij gratis bij u langs in Alkmaar of Heerhugowaard. In uw eigen tempo, en op uw eigen moment leggen wij u alles uit en tonen u hoe mooi de luxaflex bij u kan zijn. Maak ook gebruik van onze meetdienst, zodat u zeker weet dat alle maten kloppen. Door ook de installatie en montage aan Thuisin over te laten, zorgt u er bovendien voor dat uw luxaflex symmetrisch, recht en mooi komt en blijft te hangen.

De contactgegevens van de dealer in de regio Alkmaar / Heerhugowaard:

Luxaflex Alkmaar

Kanaalkade 31
1811 LR Alkmaar
072-5128737
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 21:00 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
Zondag1e zondag van de maand van 13:00 – 17:00 uur geopend
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Alkmaar & Heerhugowaard