Prachtige luxaflex in Alkmaar, Heiloo of Castricum

Met luxaflex haalt kwaliteit in huis. Uw pand in Alkmaar, Heiloo of Castricum zal een stijlvolle lichtval krijgen die naar wens is aan te passen. In een handomdraai past u uw privacy aan en zorgt u voor de gewenste zonwering aan. En dat jaren lang jarenlang, dankzij de kwaliteit en duurzaamheid van dit product. Als landelijke organisatie  van woning- en projectinrichters verkoopt Aanhuis dan ook dagelijks Luxaflex. Komt u uit Alkmaar, Heiloo of Castricum, bezoek dan onze winkel Top Carpets.
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Verschillende luxaflex producten

Welk luxaflexproduct u ook zoekt, u zal verrast staan door ons aanbod. Top Carpets heeft immers het meest uitgebreide assortiment van Alkmaar, Heiloo en Castricum. Sinds Top Carpets in 1989 haar deuren opende is het bedrijf uitgegroeid tot gespecialiseerd allround-bedrijf. Bij ons vindt u dan ook luxaflex in verschillende stijlen, afmetingen en afwerkingen. Welke stijl u ook zoekt; klassiek, modern, landelijk; wij hebben uw ideale luxaflex in huis.

Luxaflex bij u aan huis!

Ook bent u bij Top Carpets aan het juiste adres voor het plaatsen van uw luxaflex. Wilt u advies op maat over onze producten, dan komt onze adviseur zelfs gratis bij u langs in Alkmaar, Heiloo of Castricum. Hij meet dan meteen de maten op van uw ramen en geeft hierdoor een duidelijke prijsindicatie. Op onze horizontale jaloezieën geven wij gemiddeld garanties van 20 jaar.

Andere luxaflex producten

Luxaflex staat bekend om zijn horizontale lamellen, die gemakkelijk sfeer, verduistering en privacy creëren. Toch zijn er naast deze horizontale lamellen ook interessante alternatieven. Zo is luxaflex verkrijgbaar in houten uitvoering en zijn de duettes, shades en silhouettes meer dan de moeite waard. Ontdek dit op deze website, of bezoek Top Carpets in Alkmaar, ook als u uit Heiloo of Castricum komt.

Onze dealer voor de regio Alkmaar

Luxaflex Alkmaar

Kanaalkade 31
1811 LR Alkmaar
072-5128737
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 21:00 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
Zondag1e zondag van de maand van 13:00 – 17:00 uur geopend
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Alkmaar