Stijlvolle luxaflex: Alphen aan den Rijn, Gouda en Bodegraven

Met luxaflex haalt u unieke kwaliteit in huis. De combinatie van sfeer en functionaliteit is aan te passen op iedere situatie. In slechts een handomdraai heeft u direct de gewenste privacy en zonwering in huis. Bovendien blijft dit product jarenlang mooi en perfect werken. Dat maakt luxaflex zeer geschikt voor zowel huizen als bedrijfsruimten. AANHUIS biedt u daarom een veelzijdig aanbod, dat u hier op deze website ontdekt, of in onze winkels in Alphen aan den Rijn, Gouda en Bodegraven.
 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Uw landelijke luxaflex specialist

De bij AANHUIS aangesloten winkels leveren en installeren dagelijks luxaflex in Alphen aan den Rijn, Gouda en Bodegraven. Zowel bedrijven als particulieren profiteren van hun betrokken service, jarenlange ervaring en partnerschappen met de beste dealers van Nederland. Bovendien komt de AANHUIS specialist geheel gratis aan huis. Zo krijgt u geheel op uw eigen moment de nodige informatie en adviezen, gericht op uw specifieke budget, smaak en inrichting. Na het opnemen van de maten krijgt u dan meteen een voordelige offerte.

 

Waarom luxaflex?

Luxaflex is niet zomaar een wereldberoemd merk geworden. Het vormt al sinds 1946 de standaard binnen de branche door de perfecte combinatie van stijl en gebruiksgemak. Tegenwoordig bestaan er veel verschillende soorten uitvoeringen, die nog altijd prestigieuze prijzen winnen. Zo is het bijzonder om te zien hoe houten luxaflex elegantie en natuurlijkheid creëert. En natuurlijk blijven ook de betaalbare en lichtgewicht aluminium producten onverminderd fraai. Het luxaflex assortiment voorziet zelfs in de vraag naar alle andere soorten zonwering. Zoals jaloezieën, plissés, duettes en gordijnen.

 

Onze dealer voor de regio Alphen aan den Rijn, Gouda, Ter Aar en Bodegraven

Gordijnen Ter Aar

Westkanaalweg 101
2461 EJ Ter Aar
0172-605054
E-mail

Openingstijden

Maandag08:30 – 18:00 uur
Dinsdag08:30 – 18:00 uur
Woensdag08:30 – 18:00 uur
Donderdag08:30 – 18:00 uur
Vrijdag08:30 – 20:00 uur
Zaterdag08:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Ter Aar