Stijlvol wonen met luxaflex in Den Haag

Bij het openen van uw luxaflex ziet u Den Haag in een nieuw licht. Logisch, want met raamdecoratie van JC Interieur geeft een nieuwe impuls aan uw inrichting. Opeens ademt uw huis of kantoor sfeer, en heeft u alle controle over de mate van zonlicht en inkijk. Ingeklapt blijft het onzichtbaar, maar ook uitgeklapt behoudt uw pand zijn stijlvolle uitstraling. JC Interieur levert u hiervoor luxaflex op maat: echt uw product.

 
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

De volgende stap: elektrische luxaflex

Luxaflex kan tegenwoordig zelfs elektrisch worden uitgevoerd. Het gebruiksgemak van normale luxaflex wordt hiermee verder vergroot. Denkt u zich maar eens in hoe u uw luxaflex gemakkelijk en direct bestuurt via uw tablet of smartphone. Op ieder moment wanneer u dat wenst, of op vast ingestelde tijden. Of juist wanneer u niet eens in Den Haag bent.

 

De luxaflex specialist van Den Haag

Voor het uitkiezen en installeren van luxaflex vertrouwt u het liefst op een vakman. Dit is JC Interieur, waar u advies krijgt over de praktische toepassingen van luxaflex en de sfeer die deze geeft aan uw interieur. Jarenlange ervaring in het leveren en installeren van raamdecoratie gaven ons een scherp oog voor detail en een snelle, vakkundige en voordelige service.

 

Luxaflex acties!

Wij organiseren regelmatig acties. Onze toch al scherpe prijzen zorgen dan voor een onweerstaanbaar assortiment. Zo geldt er voor luxaflex zelfs een standaard korting van 25 procent! In combinatie met onze ‘internetprijzen’ maakt dit onze producten tot de voordeligste in Den Haag.

 

Gordijnen specialist voor de regio Den Haag

Luxaflex Den Haag

Hengelolaan 399
2545 JN Den Haag
070-3676372
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Den Haag