Uw luxaflex winkel in Drachten, Assen en Heerenveen

Luxaflex is met goede reden een wereldberoemd merk. Al vanaf 1946 maakt het unieke combinaties tussen stijl en gebruiksvriendelijkheid. Niet alleen kunt u met deze producten uw eigen sfeer in huis halen; ook is de bediening uiterst gemakkelijk. Dankzij het geringe gewicht van de aluminium stroken is luxaflex een praktisch en prachtig alternatief voor (veelal duurdere) gordijnen, jaloezieën en shutters. Ook is de natuurlijke uitstraling van houten luxaflex bijzonder, net zoals de nieuwste shades, silhouettes  en duettes. Bekijkt u deze producten nu eens op deze website, of in onze winkel in Drachten (regio: Assen en Heerenveen).

 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Dé luxaflex dealer van Drachten, Assen en Heerenveen

Koopt u uw luxaflex graag bij een betrouwbare en deskundige winkel in Drachten, Assen of Heerenveen? Dan is de keuze voor Huitema Woninginrichters al snel gemaakt. Want dit familiebedrijf heeft ruim 16 jaar ervaring op het gebied van raamdecoratie. Dit bedrijf is hierdoor gerust specialist op dit gebied te noemen. Met uitstekende kennis van kleuren, technieken en een prachtig uitgebreid assortiment staan wij voor u klaar. Uw luxaflex zal bovendien door onze eigen vakmensen GRATIS worden gemeten en gemonteerd.

 

Aan huis advies over Luxaflex

Er is niet altijd genoeg tijd en zin om een winkel te bezoeken. AANHUIS komt dan gewoon naar u toe. Of u nu gevestigd bent in Drachten, Leeuwarden en Heerenveen. U hoeft slechts aan te geven welk tijdstip u uitkomt. Onze deskundige vakmensen komen dan om die tijd bij u langs om u te adviseren en informeren. Zo weet u straks precies wat u wilt en nodig heeft. Onze professionele meting zorgt vervolgens voor een perfecte en scherp geprijsde levering en installatie van het luxaflex.

 

Onze dealer voor de regio Drachten, Assen en Heerenveen.

Woninginrichting Drachten

Stationsweg 76-78
9201 GR Drachten
0512-541496
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 18:00 uur
Woensdag09:30 – 18:00 uur
Donderdag09:30 – 20:00 uur (koopavond)
Vrijdag09:30 – 18:00 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Drachten