De luxaflex winkel van Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld en Giessendam

Luxaflex is prachtig product. Het brengt een spel van licht in uw pand en creëert zo een stijlvolle, gezellige sfeer. En in een handomdraai onttrekt u uw interieur aan het zicht. Luxaflex zorgt hiermee voor zowel privacy als stijl. En dat talloze jaren lang, dankzij de duurzaamheid van het materiaal. Kom de verschillende luxaflex producten daarom eens bewonderen bij uw AANHUIS winkel in de regio; GorinchemLeerdamHardinxveld – Giessendam. En kijk ook eens verder op deze website.
 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Luxaflex specialist Royal Shadow

Royal Shadow in Spijk is een drukbezochte winkel. Vanuit Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld of Giessendam bezoeken zowel particulieren als bedrijven Royal Shadow. Want hier kan men in een prettige omgeving kijken naar de vele mogelijkheden, met advies van ervaren vakmensen. Een geheel eigen kijk op zonwering zorgt voor een passend product, omdat Royal Shadow uw belangen en wensen voorop stelt. U krijgt dan ook alles zien en te horen over de laatste trends op het gebied van zonwering en luxaflex. Een complete showroom ligt voor u klaar. Maar indien gewenst komen wij vrijblijvend bij u thuis in Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld of Giessendam.

 

Over luxaflex

Luxaflex is een wereldberoemd artikel. Al sinds 1946 weet het bedrijf esthetiek, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid optimaal te combineren. Vooral het lichtgewicht materiaal van aluminium valt op; hierdoor is dit zeer gemakkelijk te bedienen en hangt het tevens zeer gelijkmatig en egaal, wat er chique uitziet. Een alternatief dus voor de duurdere alternatieven zoals (rol)gordijnen. Maar luxaflex is tegenwoordig zelfs in exclusieve houten uitvoering verkrijgbaar. Deze en andere producten ontdekt u allemaal bij AANHUIS dealer Royal Shadow.

 

Onze dealer voor de regio Gorinchem, Werkendam, Hardinxveld & Giessendam

Luxaflex Spijk

Haarweg 2c
4212 KJ Spijk
0183-619517
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 16:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Spijk