Uw luxaflex dealer in Haarlem, Heemstede en Zandvoort

Woninginrichting-Aanhuis levert en installeert dagelijks luxaflex in Haarlem, Heemstede, Zandvoort en de rest van Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kiezen voor onze hoogwaardige producten, professionele service en jarenlange ervaring. Bovendien komen wij geheel gratis en vrijblijvend bij onze klanten langs, nog voordat zij een aankoop hebben gedaan.
 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Ook u informeren en adviseren wij graag op een geschikt moment. Of u nu in of buiten Haarlem, Heemstede of Zandvoort woont. Zo bent u straks volledig op de hoogte, zonder dat u op pad hoeft te gaan. Met u kijken we naar de beste oplossing die past bij uw smaak, inrichting en budget. Na een professionele meting geven wij u onze scherp geprijsde offerte.

 

Onze luxaflex producten

Luxaflex is een bekend product: iedereen kent de horizontale lamellen die in een handomdraai verduisteren, privacy geven en sfeer creëren. Toch zijn er tegenwoordig veel meer bijzondere producten van dit merk, die wij u allemaal bieden. Luxaflex is ook te krijgen in bijzondere houten uitvoeringen en ook de duettes, shades en silhouettes zijn de moeite waard. Ontdek deze nu op deze website, of in een van onze winkels in Haarlem, Heemstede en Zandvoort.

 

Luxaflex: innovatief en vernieuwend

Luxaflex is niet toevallig uitgegroeid tot een wereldberoemd merk. Al sinds 1946 weet het bedrijf kwaliteiten te combineren die andere producten niet hebben. Het originele luxaflex is dan ook zowel stijlvol als gebruiksvriendelijk, dankzij het geringe gewicht van het aluminium. Het is daarmee een uitstekend alternatief voor veelal duurdere producten, zoals gordijnen. En nog komen er steeds weer nieuwe prijswinnende luxaflex producten op de markt, zoals Architell, Duette, Facette Shades en Silhouette. Ook deze producten bieden wij u aan in Haarlem, Heemstede en Zandvoort.

 

Onze dealer voor de regio Haarlem, Heemstede en Zandvoort.

Luxaflex Westpoort

Roesiel 31
1043 BL Amsterdam
020-6130551
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 18:00 uur
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Westpoort