Prachtig Luxaflex in Hoorn, Zwaag en Grootebroek

U haalt sfeer en functionaliteit in huis met Luxaflex. Luxaflex speelt met licht, en geeft een gezellige sfeer. Of het schermt u in een handomdraai af van de buitenwereld. Een prachtoplossing voor uw kantoor of woning in Hoorn, Zwaag of Grootebroek. En dankzij de kwaliteit van onze Luxaflex producten profiteert u hier nog talloze jaren onverminderd van. AANHUIS bezorgt u hiermee een elegante, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing.
 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Luxaflex bij u in Hoorn, Zwaag of Grootebroek

Indien u het wenst komen wij vrijblijvend bij u langs. Of u nu Luxaflex voor uw woning of bedrijfspand wilt. Op uw eigen moment en tempo zullen deskundige medewerkers u alles uitleggen, en laten zien dat Luxaflex een veelzijdig product is. Onze meetdienst zorgt er daarna voor dat alle afmetingen kloppen, zodat de montage perfect verloopt. Dan hangt uw Luxaflex in Hoorn, Zwaag of Grootebroek strak volledig symmetrisch, recht en strak.

 

Luxaflex van By Janssen

In de omgeving van Hoorn, Zwaag en Grootebroek is By Janssen actief. Dit gerenommeerde bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in de interieurbranche. En dat merkt u aan niet alleen in de nieuwe showroom in Hoorn, maar ook aan de deskundige service. Hier krijgt u persoonlijk advies en alle tijd om de producten te bewonderen, vergelijken en uitproberen.

 

Over luxaflex

Luxaflex is met goede reden een voornaam merk geworden. Want al sinds 1946 combineert Luxaflex functie en esthetiek. Vanwege het geringe gewicht van aluminium is Luxaflex gebruiksvriendelijk, elegant en duurzaam. Als betaalbaar alternatief voor duurdere gordijnen winnen de nieuwe series nog steeds prestigieuze prijzen. Een goede reden om deze allemaal te ontdekken bij AANHUIS in Hoorn (vlakbij Zwaag en Grootebroek).

 

Onze dealer voor de regio Hoorn, Zwaag of Grootebroek

Luxaflex Hoorn

Vale Hen 4-6
1621 JX Hoorn
0229-299261
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 21:00 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:30 uur
ZondagOp afspraak
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Hoorn