Prachtig luxaflex voor uw pand in Huizen, Hilversum of Almere Haven

Om te zien hoe mooi uw luxaflex er uit kan zien komt u naar uw lokale interieurwinkel in Huizen, Hilversum of Almere Haven. Want ook hier biedt AANHUIS u een even divers als voordelig aanbod. In fraaie showrooms krijgt u deskundig advies en informatie over de vele bijzondere luxaflex producten. Zoals de subtiele en transparante Sillouette shades, de zachte gestoffeerde Facette shades of de met scherpe vouw gestileerde Plissé shades. Welke stijl of sfeer u ook zoekt, bij ons in Huizen, Hilversum of Almere Haven vindt u het.

 
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Echte luxaflex specialist

Woninginrichting aan huis vindt het belangrijk om een oplossing te zoeken die werkelijk bij uw smaak en interieur past. Dat u zich thuis voelt in uw eigen pand in Hilversum, Huizen of Almere Haven. woninginrichting aan huis heeft talloze jaren ervaring in de regio, en is dan ook meester over de kunst van woninginrichting. Deze expertise is doorgegeven van vader op zoon. Ook met onze luxaflex producten weten wij uw eigen stijl te vinden. Bezoekt u hiervoor onze showroom in Huizen. Hier kunt u gratis parkeren.

 

Gewoon AANHUIS

Niet altijd heeft u genoeg tijd of zin voor het bezoeken van luxaflexwinkels. Om desondanks volledig geïnformeerd te worden kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een bezoek bij u aan huis in Hilversum, Huizen of Almere Haven. Deskundige medewerkers komen dan bij u langs op het door u gewenste tijdstip. Zij stellen daarna meteen een voordelige offerte voor u op en voeren een professionele meting uit waardoor uw product perfect zal komen te hangen.

 

Onze dealer voor de regio Hilversum, Huizen en Almere Haven

Luxaflex Huizen

Gooilandweg 211
1271 KW Huizen
035-5268905
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 18:00 uur
Vrijdag10:00 – 18:00 uur (koopavond op afspraak)
Zaterdag10:00 – 16:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Huizen