Stijlvolle luxaflex in Nijverdal, Almelo of Wierden

U haalt sfeer én functionaliteit in huis met luxaflex. Want dit product speelt met licht en zorgt zo voor een gezellige sfeer. Tegelijkertijd heeft u in een handomdraai de exacte mate van zonwering en privacy in huis. Hiervan zult u jaren onverminderd kunnen genieten, omdat luxaflex een kwalitatief en duurzaamheid product is. Echt een artikel voor AANHUIS, de landelijke organisatie van woning- en projectinrichters. Ook bij u in Nijverdal, Almelo en Wierden zijn wij actief. Indien gewenst zelfs vrijblijvend bij u aan huis voor het geven van advies en informatie!
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

De luxaflex winkel bij u in de buurt

Ruiterkamp Woondecor is voor mensen in Nijverdal, Almelo en Wierden een bekend bedrijf. Met een indrukwekkende 20 jaar ervaring beschikt deze winkel over alle nodige kennis en ervaring en bovendien alle merken en uitvoeringen van luxaflex. U krijgt hier professioneel en up-to-date advies, waarin de moderne ontwikkelingen, mogelijkheden, trends en ideeën zijn meegenomen. Reden genoeg om Ruiterkamp Woondecor eens te bezoeken, waar u van harte welkom bent.

 

Waarom luxaflex?

LUXAFLEX is met goede reden een bekend merk geworden. Want al sinds 1946 combineert dit bedrijf functie met stijl. Nog altijd winnen de nieuwere luxaflex prestigieuze prijzen. Zo zijn de houten luxaflex producten bijzonder om te zien, vanwege de natuurlijke, kwalitatieve look. Aluminium luxaflex blijft ook nog altijd even elegant en duurzaam. Dit is dan ook een betaalbaar en fraai alternatief voor gordijnen. Hiernaast biedt luxaflex biedt zelfs alle andere vormen van zonwering, zoals jaloezieën, ‘Silhouette’, Plissés en Duettes.

 

Onze dealer voor de regio Nijverdal, Almelo en Wierden.

Luxaflex Nijverdal

Keizerserf 40
7442 MN Nijverdal
0548-612870
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 21:00 uur (koopavond)
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Nijverdal