De luxaflex winkel voor Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel

Wilt u zien hoe het mooiste luxaflex er uit ziet, dan gaat naar de Alexandrium Woonmall in Rotterdam. Ook als u woonachtig bent in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel kunt u bij ons terecht. Landelijk specialist Aanhuis biedt u hier een indrukwekkend aanbod in inspirerende showrooms. Zo kunt u alles ‘in het echt’ zien en hierover gepast advies krijgen van deskundige medewerkers. Zij adviseren u over verschillende soorten luxaflex, zoals de zachte gestoffeerde Facette Shades, de subtiel en transparante Sillouette Shades en de scherpe gevouwde Plissé Shades. Welke stijl, sfeer of prijsklasse u ook wenst voor uw pand in Rotterdam of Nieuwerkerk aan den IJssel, u vindt het hier.
 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Luxaflex winkel Alexandrium Woonmall

Alles op het gebied van wonen komt alles samen in Alexandrium Woonmall. Van verlichting tot zonwering, meubelen, vloeren, sanitair en nog veel meer. Ruim 60 woonspeciaalzaken bieden u alles wat u zoekt. Bent u bezig met een verbouwing, herinrichting of nieuwe woning in Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel of bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel? Doe dan uw beste ideeën op in onze Woonmall, in klassieke, moderne, eigentijdse of tijdloze stijl. U profiteert dan altijd van een speciale actie of aanbieding.

 

Over luxaflex

U zult luxaflex kennen als een voornaam product. Want dit merk combineert esthetiek en gebruiksgemak al jarenlang met groot succes. Door het lichte gewicht van aluminium is het product elegant, gebruiksvriendelijk en duurzaam, en daarmee een betaalbaar alternatief voor de veelal duurdere producten zoals gordijnen. Wij leveren u in de hele regio Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel bijzondere luxaflex, duettes, silhouettes en shades.

 

 

Onze dealer voor de regio Rotterdam

Luxaflex regio Rotterdam

Watermanweg 209
3067 GA Rotterdam
010-2203889
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 17:30 uur
Dinsdag10:30 – 17:30 uur
Woensdag10:30 – 17:30 uur
Donderdag10:30 – 17:30 uur
Vrijdag10:30 – 17:30 uur (koopavond)
Zaterdag10:30 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Rotterdam