Uw luxaflex winkel in Soest, Leusden en Amersfoort

is het enige echte raamdecoratie merk. Luxaflex staat niet alleen voor kwaliteit maar ook voor innovatie op het gebied van raambekleding. Het woord Luxaflex wordt ook vaak gebruikt voor de benaming van een horizontale jaloezie, daar is Luxaflex ooit mee begonnen en nu zijn er vele Luxaflex producten op de markt, maar de volgende zijn ook echt door Luxaflex bedacht en ontwikkeld; Luxafles Duettes, Luxaflex Silhouette, Luxaflex Jaloezieen, Luxaflex Facette etc.. Bekijkt u deze producten nu eens op deze website, of in onze winkel te Soest. Tevens komen wij graag, geheel vrijblijvend bij u thuis adviseren in Soest, Leusden en Amersfoort.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Dé luxaflex dealer van Soest, Leusden en Amersfoort

Koopt u uw luxaflex graag bij een betrouwbare en deskundige winkel in Soest, Leusden of Amersfoort? Kom dan snel naar Michel Rietveld te Soest, want bij ons bent u nog echt klant en wij zijn trots op onze kennis en kwaliteit. Onze prachtige winkel zal u inspireren, waarbij de Luxaflex raamdecoraties ook zeker gepresenteerd worden. De gehele  luxaflex collectie wordt door onze eigen vakmensen GRATIS worden gemeten en gemonteerd.

 

Aan huis advies over Luxaflex

Woont u in Soest, Leusden of in Amersfoort, wij komen graag met de collectieboeken van Luxaflex bij u thuis en U hoeft slechts aan te geven welk tijdstip u uitkomt. De werkelijke situatie bij u thuis in combinatie met u wens zal leiden tot een advies, waarbij de maten gelijk opgenomen kunnen worden. Daarbij zullen wij u gelijk een offerte afgeven en u zult verrast zijn door de scherpe prijzen door de hoge kortingen die wij op Luxaflex raamdecoraties geven.

 

Uw Luxaflex dealer voor de regio Soest, Leusden en Amersfoort.

Gordijnen Soest

Soesterbergsestraat 4
3768 EH Soest
035-5238324
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 18:00 uur
Vrijdag10:00 – 21:00 uur (koopavond)
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Soest