De luxaflex winkel van Utrecht, Maarssen en Vleuten

Luxaflex is een wereldberoemd product. Al sinds 1946 combineert dit merk gebruiksgemak met esthetiek. Het geringe gewicht van aluminium maakt luxaflex tot een even elegant als gemakkelijk bedienbaar product. In ieder opzicht is het een prachtig alternatief voor andere dure producten zoals (rol)gordijnen. Houdt u van een natuurlijke uitstraling, dan zijn de houten luxaflex producten een openbaring. Net zoals de shades, duettes en silhouettes van luxaflex. Bekijk deze nu op onze website of in onze gezellige winkels in Utrecht, Maarssen en Vleuten.
 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Luxaflex van Fris & Helder

Bij een kwaliteitsproduct als luxaflex hoort een persoonlijke en betrokken dienstverlening. Luxaflex past dan ook echt bij AANHUIS, uw landelijke organisatie van inrichters. In zowel Utrecht, Maarssen als Vleuten bieden wij de beste kwaliteit voor de beste prijzen. Bezoekt u hiervoor Fris & Helder. Hier krijgt u een prettige service, waarbij uw wensen en situatie het uitgangspunt zijn. Het resultaat is merkbaar: een betaalbare rekening, een prachtig huis en een prettige beleving. Betaalbaar, prachtig en gemakkelijk. Dat is Fris & Helder.

 

Luxaflex bij u aan huis

Niet altijd heeft u de tijd of energie om een winkel te bezoeken. Niet veel winkels bezoeken in dat geval u. Wij wel. Geef aan welk tijdstip u uitkomt, dan komen onze deskundige medewerkers bij u langs om u te informeren en adviseren. Zo wordt alles u duidelijk en weet u straks precies wat u wilt. Onze meting zorgt er voor dat uw luxaflex straks volledig recht en symmetrisch komt te hangen.

 

Onze dealer voor de regio Utrecht, Maarssen en Vleuten

Gordijnen Utrecht

Arkansasdreef 34b
3565 AS Utrecht
030-2000287
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 – 18:00 uur
Woensdag09:00 – 18:00 uur
Donderdag09:00 – 18:00 uur (koopavond op afspraak mogelijk)
Vrijdag09:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Utrecht