Luxaflex in Zoetermeer

Luxaflex, het bekende product met horizontale lamellen dat in een handomdraai te bedienen is, verduistert, bescherm tegen inkijk en maakt sfeer. Luxaflex is tegenwoordig bovendien leverbaar in prachtige houten uitvoering, wat zorgt voor een prettige natuurlijke sfeer. En ook de duettes, silhouettes en shades zijn bijzonder. Ontdek deze producten nu hier bij Woninginrichting-Aanhuis in Zoetermeer.
 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Uw luxaflex winkel in Zoetermeer

Net als iedereen heeft u zo uw eigen wensen voor uw interieur. Woninginrichting is dan ook maatwerk, een vak dat Maison Woningstoffering in Zoetermeer tot in de puntjes beheerst. Vanuit onze jarenlange ervaring in het ambachtelijk installeren van vloeren en raamdecoratie en zonwering zoals luxaflex weten wij tot een prachtig eindresultaat te komen. Hierbij staan een perfecte service, uitgebreid advies en eerlijke prijzen centraal.

 

Meer dan luxaflex

Maison Woningstoffering in Zoetermeer biedt u veel meer dan alleen luxaflex. Ook bevat het aanbod andere producten die bepalend zijn voor de sfeer van uw pand. Zoals bijzondere soorten tapijt, parket, laminaat, pvc-vloeren, raamdecoratie, binnenzonwering, gordijnen, (schuifdeur)kasten, verf en behang.  U kunt voor uw gehele inrichting dus terecht bij slechts één gespecialiseerde winkel in Zoetermeer.

 

De historie van Luxaflex

Luxaflex is terecht een wereldberoemd merk. Al sinds 1946 combineert de fabrikant kwaliteiten zoals andere producten dit niet kunnen. Zo is het originele luxaflexproduct even stijlvol als gebruiksvriendelijk en daarmee een uitstekend alternatief voor duurdere producten zoals gordijnen. Maar ook de nieuwe producten waarmee luxaflex zelfs prijzen mee wint zijn de moeite waard, zoals Architell, Duettes, Facettes, Shades en Silhouettes.

 

Onze dealer voor de regio Zoetermeer

Luxaflex regio Zoetermeer

Coppeliaschouw 16
2726 JA Zoetermeer
079-3606944
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Zoetermeer