Multishades raamdecoratie

duo-rolgordijn

De Multishade is een raamdecoratieproduct bestaande uit 2 lagen stof, beide voorzien van horizontale strepen van een transparant en een niet transparant gedeelte. Door de kettingbediening kan de Multishade op en neer  gelaten worden ( zoals een rolgordijn) om zodoende de transparantie te varieeren van half transparant tot gesloten. Kortom een uniek produkt om optimaal te voorzien in uw privacy en zonweringswensen!

Door het enorme succes zijn er momenteel enorm veel kleuren en structuren verkrijgbaar, voor ieder interieur is er een kleur bijpassend vindbaar. Tevens is de bovenbak en onderlat verkrijgbaar in meerdere kleuren, om zodoende de kleur af te stemmen op het schilderwerk en of stofkeuze.

Kortom de multishade heeft alle functies in 1 produkt : zonwering, privacy, design en eenvoudig regelen lichtinval!

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Met AANHUIS haalt u kwaliteit in huis.

Tevens staat woninginrichting-aanhuis.nl altijd garant voor;

  • Vrijblijvend advies aan huis!
  • Gratis Meting!
  • Gratis Montage!
  • Scherpste prijs &
  • de beste kwaliteit!

 

Wilt u meer informatie?

Bezoek een van onze showrooms bij u in de buurt waar onze vakundige medewerkers u netjes zullen informeren over onze multishade raamdecoraties? Ook kunt u geheel vrijblijvend gebruik maken van advies aan huis, waarbij alle kleuren en stalen ter plaatse worden getoond en er tevens gelijk een offerte opgemaakt kan worden.

Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Winkels