De fraaiste raamdecoratie van Amstelveen en Mijdrecht

Het mooiste, breedste en voordeligste aanbod van raamdecoratie producten vindt u bij uw AANHUIS dealer voor Mijdrecht of Amstelveen. Onze producten zijn echte sfeermakers; ze vormen de lichtval of verduisteren geheel, waardoor het een aanwinst is voor uw inrichting. En wij komen u hier gratis over informeren, vrijblijvend bij u thuis. Maar ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showrooms vlakbij Amstelveen en Mijdrecht.
 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Parket Plaza: prachtige raamdecoratie in Mijdrecht of Amstelveen

Parket Plaza verkoopt dagelijks uiteenlopende soorten raamdecoratie, aan klanten uit Mijdrecht en Amstelveen. Hier geeft men u altijd eerlijk advies over een product, voortkomend uit jarenlange ervaring. Hier weet men precies wat raamdecoratie doet met de sfeer van uw interieur en het gemak van het bedienen. Dit maakt het advies extra maatgericht en hierdoor waardevol.

 

Wie koopt onze raamdecoratie in Amstelveen en Mijdrecht?

AANHUIS is een landelijke organisatie van project- en woninginrichters. Hiermee heeft onze inmiddels bekende kwaliteit een landelijke dekking. Zowel particulieren als zakelijke klanten kopen graag hun raamdecoratie bij ons in Mijdrecht en Amstelveen. Dat wij hierdoor niet alleen particulieren maar ook architecten en interieurontwerpers bedienen, heeft als gevolg dat wij gewend zijn aan het leveren van de allerhoogste kwaliteit als het gaat om service, garanties en de raamdecoratie zelf.

 

Ons aanbod raamdecoratie

AANHUIS levert u via o.a. Parket Plaza het complete aanbod van bestaande soorten en merken raamdecoratie. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld:

  • Vouwgordijnen
  • Lamellen
  • Multishades
  • Gordijnen
  • Rolgordijnen
  • Plissee-Duettes
  • Shutters
  • Jaloezieën

Onze dealer voor de regio Amstelveen en Mijdrecht

Raamdecoratie Mijdrecht

Constructieweg 96c
3641 SP Mijdrecht
0297-254225
E-mail

Openingstijden

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
Woensdag10:00 – 17:00 uur
Donderdag10:00 – 17:00 uur
Vrijdag10:00 – 17:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Mijdrecht