Perfecte raamdecoratie voor Dordrecht en Papendrecht

Zoekt u raamdecoratie in Dordrecht of Papendrecht? De ideale combinatie maakt u met de producten van Vloer & Raamdecor. Schitterende shutters, paneelgordijnen, lamellen en nog veel meer vindt u in alle kleuren en afmetingen in onze winkel te Dordrecht. Komt u vanuit Papendrecht? Dan bent u hier binnen enkele minuten. Parkeren is gratis. De koffie is heerlijk.

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Voordeligste raamdecoratie van Dordrecht en Papendrecht

Alle soorten raamdecoratie koopt u bij Vloer & Raamdecor op hun goedkoopst. Dit maatwerk is aanzienlijk voordeliger dan dat van woonwarenhuizen en bouwmarkten. En onze voordelige service maakt het af: geheel gratis komen wij bij u in Dordrecht of Papendrecht langs voor het inmeten van uw product. Of het nu gaat om gordijnen, lamellen of shutters, u krijgt het binnen drie weken. Binnen onze organisatie wordt de inkoopkracht gebundeld, wat zorgt voor de mogelijkheid om de scherpste deals te maken. En dan hebben we het nog niet over de 21% BTW-korting die u krijgt op ons gehele assortiment voor raamdecoratie!

 

Landelijke specialisten in raamdecoratie

Doordat Vloer & Raamdecor is aangesloten bij Woninginrichting-aanhuis.nl, zijn wij onderdeel van een landelijke organisatie die staat voor vakkundigheid en service. Bovendien zijn de voordeligste prijzen nu ook mogelijk in Dordrecht en Papendrecht. In onze raamdecoratiestudio krijgt u de service die u zoekt: goede adviezen en de mogelijkheid om raamdecoratie te bekijken en vergelijken.

 

Altijd acties voor raamdecoratie

Vloer & Raamdecor onderscheidt zich met de scherpste acties. Raamdecoratie, maar ook vloeren, deuren en behang koopt u extra voordelig in onze winkel. Bekijk dis nu onze nieuwste acties en koop uw raamdecoratie voor Dordrecht of Papendrecht extra voordelig!

 

Onze dealer voor de regio Dordrecht en Papendrecht

Raamdecoratie Dordrecht

Mijlweg 55e
3316 BE Dordrecht
078-6351343
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 17:30 uur
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
Zondag1ste zondag van de maand van 09:30-17:00 uur geopend
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Dordrecht