Uw raamdecoratie in Drachten, Leeuwarden en Heerenveen

Uw raamdecoratie bepaalt in grote mate de uitstraling van uw pand in Drachten, Leeuwarden of Heerenveen. Kiest u daarom voor kwalitatieve raamdecoratie, dan sluit dit product naadloos aan op de stijl van zowel het interieur als exterieur. Dit geeft uw pand zichtbare klasse. Ook ervaart u de kwaliteit aan de gebruiksvriendelijke bediening. In een handomdraai past u de lichtval en sfeer aan. Of uw raamdecoratie nu (rol)gordijnen, luxaflex, shutters of een ander product is. Ontdek deze raamdecoratie nu bij uw lokale AANHUIS winkel in Drachten (regio Leeuwarden/Heerenveen).

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Uw raamdecoratie specialist in Drachten, Leeuwarden of Heerenveen

Kwalitatieve raamdecoratie koopt u graag bij bij een kwalitatieve winkel. In de regio Drachten, Leeuwarden en Heerenveen is de keuze dan al snel gemaakt voor Huitema Woninginrichters. Want dit is een familiebedrijf met meer dan 16 jaar ervaring in raamdecoratie. Huitema is dus gerust specialist te noemen. Met complete kennis van kleur, techniek en een divers assortiment geven ervaren medewerkers een inspirerend advies en product. Deze zal bovendien gratis gemeten en gemonteerd worden.

 

Waarom onze raamdecoratie?

Al uw vragen worden beantwoord door de specialisten van Huitema Woninginrichters in Drachten. U bereikt deze winkel ook vanuit Leeuwarden en Heerenveen snel en gemakkelijk. Het is een CBW erkende woonwinkel waar alle werkzaamheden worden uitgevoerd door de eigen deskundige vakmensen. Zo wordt optimale kwaliteit gegarandeerd, tegen de scherpste prijzen van Drachten, Leeuwarden en Heerenveen.

 

De voordelen onder elkaar:

  • Grote inzet van een bekend familiebedrijf
  • Deskundige adviezen
  • Uitsluitend de beste merken en materialen
  • Eigen ervaren stoffeerders
  • Altijd de beste deal
  • Gratis meting en montage

 

Onze dealer voor de regio Drachten, Leeuwarden en Heerenveen.

Woninginrichting Drachten

Stationsweg 76-78
9201 GR Drachten
0512-541496
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 18:00 uur
Woensdag09:30 – 18:00 uur
Donderdag09:30 – 20:00 uur (koopavond)
Vrijdag09:30 – 18:00 uur
Zaterdag09:30 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Drachten