Landelijk raamdecoratie specialist in Haarlem, Heemstede en Zandvoort

U schaft raamdecoratie aan om uw eigen reden. Misschien wilt u iets doen aan het teveel aan zonlicht, of wilt u sfeer creëren. Of wilt u op een gekozen moment meer privacy. Voor al deze wensen bestaand verschillende soorten raamdecoratie. Woninginrichting-Aanhuis biedt u ze allemaal, voor de beste prijzen. Ontdek dit zelf in ons inspirerende aanbod. Bekijk hiervoor deze website of bezoek onze vele winkel in Haarlem, Heemstede, Zandvoort of elders in Nederland.

 
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Soorten raamdecoratie

Wij bieden u een compleet aanbod. Alle belangrijke producten voor raamdecoratie zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. Van lamellen en gordijnen tot shutters, multishades, plissee-duettes, rolgordijnen en vouwgordijnen. Allemaal bieden zij u iets bijzonders, in uw eigen stijl. Of uw pand in Haarlem, Heemstede of Zandvoort nu een klassiek, modern of juist tijdloos interieur heeft.

 

Raamdecoratie en andere producten

Als interieurspecialist levert Aanhuis u niet uitsluitend raamdecoratie. Ook zijn wij gespecialiseerd in de levering van bijvoorbeeld verf, behang, kasten, tapijt, laminaat, parket en andere producten voor de woning. Ook voor deze producten geldt dat wij specialistisch advies geven en de beste prijzen van Haarlem, Heemstede en Zandvoort bieden.

 

Bijzondere service voor raamdecoratie

Wij zijn een landelijke organisatie van interieurinrichters. De bij ons aangesloten winkels in Heemstede, Haarlem en Zandvoort behoren tot een groter netwerk in Nederland. Wij geven u altijd professionele advies en informatie en verlenen hoogwaardige diensten. Hiervoor bezoekt u onze winkels of maakt u een afspraak voor een bezoek bij u thuis. Dan geven wij u op uw eigen moment advies en verrichten waar nodig professionele metingen.

 

Onze dealer voor de regio Haarlem, Heemstede en Zandvoort.

Luxaflex Westpoort

Roesiel 31
1043 BL Amsterdam
020-6130551
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 18:00 uur
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
Zondag12:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Westpoort