Professionele raamdecoratie voor Hoorn, Zwaag en Hoogkarspel

Met de hoogwaardige raamdecoratie van AANHUIS maakt u iets bijzonders van uw pand in Hoorn, Zwaag of Hoogkarspel. Uw kantoor of woning wordt leefbaar en uitnodigend. Met de juiste hoeveelheid zonlicht, sfeer en privacy creëert u een prettige omgeving. Bijvoorbeeld met onze fraaie (rol)gordijnen, shutters, of shades. Of de andere bijzondere raamdecoratie van onze collectie. Ontdek deze nu, neem een kijkje op deze website.

 
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Raamdecoratie van leverancier By Janssen Interieur

By Janssen Interieur is een in Hoorn, Zwaag en Hoogkarspel bekende winkel. Hier profiteert u van ruim 15 jaar ervaring in de interieurbranche. Deze ervaring heeft grote expertise opgeleverd op het gebied van de verschillende stijlen, soorten en toepassingen van raamdecoratie. By Janssen Interieur geeft u treffend advies, dat geheel is toegespitst op uw specifieke interieur, smaak, budget en wensenpakket.

 

Soorten raamdecoratie

Onze particuliere en zakelijke klanten in Hoorn, Zwaag en Hoogkarspel kiezen voor verschillende soorten raamdecoratie. Veelal leveren wij hen alle soorten binnen- en buitenzonwering. Zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, normale gordijnen, shutters, vitrage, houten jaloezieën, (multi) shades, plissés, duettes en horizontale en verticale jaloezieën.

 

Raamdecoratie bij u aan huis in Hoorn, Zwaag of Hoogkarspel

U bent natuurlijk altijd van harte welkom bij AANHUIS. In onze winkels bij Hoorn, Zwaag en Hoogkarspel bieden wij u complete keuze voor de beste prijzen, te vergelijken in de fraaiste showrooms. Heeft u echter net even geen tijd of zin om op pad te gaan, dan komen wij gewoon bij u langs. Zo profiteert u van onze onverdeelde aandacht en ook meteen een professionele meting en voordelige offerte ter plaatse.

 

Onze dealer voor de regio Hoorn, Zwaag of Hoogkarspel:

Luxaflex Hoorn

Vale Hen 4-6
1621 JX Hoorn
0229-299261
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 21:00 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 17:30 uur
ZondagOp afspraak
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Hoorn