Raamdecoratie en luxaflex – uw dealer voor: Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Rijnsburg

Raamdecoratie zoals o.a. luxaflex is bepalend voor de sfeer in uw huis of bedrijfspand. Een goede reden om te investeren in raamdecoratie die tot in de kleinste details prachtig is en dat ook blijft. Dat deze kwaliteit niet duur hoeft te zijn, bewijst AANHUIS aan zijn klanten in en buiten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg. Aan hen leveren wij hoogwaardige raamdecoratie zoals luxaflex, voor de voordeligste prijzen. En: Gratis AANHUIS.

 
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Montage van luxaflex en andere raamdecoratie

Hoe mooi luxaflex en andere raamdecoratie ook is, de uitstraling komt pas echt goed tot zijn recht wanneer de montage perfect is verzorgd; als uw product precies is afgemeten en recht en waterpas hangt. Dan krijgt uw interieur stijl, rust en sfeer, waar u en anderen prettig in kunnen leven, werken of ontspannen. Dit is het doel van AANHUIS.

 

AANHUIS in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg

AANHUIS wordt vaak ingeschakeld in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg. Niet voor niets, want wij komen gratis en vrijblijvend bij de klant langs. Zo is er alle tijd en ruimte om de raamdecoratie te bespreken. Ter plaatse wordt advies geven, worden de maten opgenomen en wordt er een extra voordelige offerte opgesteld, voor luxaflex of een ander soort raamdecoratie.

 

’t Verfhuis voor al uw raamdecoratie

Een inspirerend voorbeeld van deskundigheid en betrokkenheid die bij AANHUIS hoort, is de winkel ’t Verfhuis in Leiden. Hier komt men als sinds 1957 voor het inwinnen van deskundig advies en het goedkoop aanschaffen van woninginrichting, behang, verf, glas, vloeren, vloerbedekking en raamdecoratie zoals gordijnen, vitrage en zonwering zoals luxaflex. Klanten zijn zowel particulieren als bedrijven en interieurontwerpers, uit de omgeving van Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg.

 

Onze dealer voor de regio Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg

Raamdecoratie leiden

Herenstraat 96
2313 AM Leiden
071-5133150
E-mail

Openingstijden

Maandag09:00 – 18:00 uur
Dinsdag09:00 – 18:00 uur
Woensdag09:00 – 18:00 uur
Donderdag09:00 – 18:00 uur
Vrijdag09:00 – 18:00 uur
Zaterdag09:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Leiden