Raamdecoratie en luxaflex – Voor Winterswijk en Lichtenvoorde

Met raamdecoratie zoals luxaflex creëert u sfeer. U brengt een fraai lichteffect aan in uw interieur in Winterswijk of Lichtenvoorde. Uw huis of bedrijfsruimte zal hierdoor opleven en baden in een unieke lichtval, gecombineerd met praktische privacy. Onze luxaflex en andere raamdecoratie heeft hiervoor de nodige kwaliteit en duurzaamheid. Voor even fraaie prijzen. Neem daarom nu contact met ons op, of bekijk het aanbod.

 
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

De Jong Woningstoffering: AANHUIS in Winterswijk en Lichtenvoorde

AANHUIS is als landelijke organisatie ook actief in Winterswijk en Lichtenvoorde. Een inspirerend voorbeeld van onze winkels is De Jong Woningstoffering. Hun showroom wordt dagelijks bezocht door zowel particulieren als bedrijven uit Winterswijk en Lichtenvoorde. Vanwege het brede aanbod van raamdecoratie zoals luxaflex. Laat u hier verder helpen door ervaren specialisten.

 

Gewoon AANHUIS

Een extra voordeel van AANHUIS is onze gratis service aan huis. Wij komen indien gewenst namelijk bij u langs. Zo kunt u op uw eigen moment vragen stellen en u laten informeren over raamdecoratie zoals luxaflex. Bijkomend voordeel is dat wij meteen een goede inschatting en meting kunnen maken van uw specifieke situatie, en een extra voordelige offerte.

 

Montage van luxaflex en andere raamdecoratie

Hoe fraai luxaflex of andere raamdecoratie ook mag zijn, u ziet de kwaliteit er pas aan af als het product goed gemonteerd is. Pas dan hangt het recht en symmetrisch, en krijgt uw interieur de gewenste klasse. Het soort klasse waarin volop geleefd, gewerkt en ontspannen kan worden. Hier staan wij garant voor. In Winterswijk, Lichtenvoorde en de rest van Nederland.

 

De contactgegevens van de dealer in de regio Winterswijk en Lichtenvoorde:

Raamdecoratie / Luxaflex Winterswijk

Weurden 4
7101 NJ Winterswijk
0543-519290
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Winterswijk