De fraaiste raamdecoratie in Rotterdam & Krimpen aan den IJssel

U maakt iets bijzonders van uw pand in Rotterdam of Krimpen aan den IJssel met de raamdecoratie van AANHUIS. Het maakt uw pand gezelliger, comfortabeler en zelfs uitnodigend. Hiervoor bieden wij u een breed aanbod van raamdecoratie, waaronder shutters, gordijnen, multishades, duettes en plissés. Maar voor welke raamdecoratie u ook kiest, u krijgt deze altijd uiterst voordelig. Ontdek dus ons assortiment bij u in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel. Bezoek bijvoorbeeld AANHUIS in Rotterdam Alexandrium en bekijk de sfeerfoto’s op deze website. Indien gewenst komen wij zelfs gratis bij u aan huis.

 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

Zonwering als raamdecoratie

Een belangrijk onderdeel van ons aanbod raamdecoratie is zonwering. Deze variant betreft zowel binnen- als buitenzonwering. Bij binnenzonwering hebben we het vooral over raamdecoratie zoals horizontale jaloezieën, verticale lamellen, facette- / duorollers, plissés, duettes, vouwgordijnen, rolgordijnen en paneelgordijnen. Bij buitenzonwering moet u denken aan markiezen, rolluiken, screens, uitvalschermen en knikarmschermen.

 

De voordeligste raamdecoratie van Rotterdam en Krimpen aan den IJssel

Onze raamdecoratie mag met recht de voordeligste genoemd worden. Dit is niet alleen te danken aan onze service bij u aan huis, maar ook om deze redenen:

  • Geen aanbetaling nodig – betaling pas bij levering
  • De scherpste prijzen – dankzij onze omvang en snelle service en montage
  • De beste kwaliteit – alleen duurzame en kwalitatieve producten
  • Veilige garantie – door topgaranties en samenwerking met vooraanstaande merken

 

Raamdecoratie van specialist AANHUIS

Vooral AANHUIS is een vaak bezochte winkel door klanten uit Rotterdam en Krimpen aan den IJssel. Hier leveren wij dan ook regelmatig raamdecoratie aan bedrijven en particulieren. De voornaamste reden hiervoor is de visie van dit bedrijf; vanuit rijke ervaring en vakkennis over de technische, praktische en esthetische aspecten krijgt iedereen precies het product dat men nodig heeft. Uiteraard met de beste garanties, prijzen en installatie.

 

Onze dealer voor de regio Rotterdam en Krimpen aan den IJssel:

Luxaflex regio Rotterdam

Watermanweg 209
3067 GA Rotterdam
010-2203889
E-mail

Openingstijden

Maandag13:00 – 17:30 uur
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur
Vrijdag10:00 – 21:00 uur (koopavond)
Zaterdag10:00 – 17:30 uur
Zondag10:00 – 17:00 uur
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Rotterdam