Zo makkelijk is het niet om perfecte raamdecoratie in Tilburg of Goirle te vinden. Of lijkt dat maar zo? Hoeveel winkels zijn er nu eigenlijk in uw omgeving, en welke producten hebben zij? AANHUIS maakt deze vraag overbodig. Want wij bieden u, of u nu in of buiten Goirle of Tilburg bent gevestigd, alle merken en soorten raamdecoratie. En we komen hiervoor zelfs gratis bij u thuis, zoals onze naam ook aangeeft.

Zo kunnen wij uw pand direct een product op maat aanmeten, voor een optimaal resultaat: prachtige raamdecoratie die optimaal werkt, talloze jaren lang. Ook bedrijven bedienen wij met deze service, waardoor wij gewend zijn altijd de beste kwaliteit te leveren. Neem daarom nu eens contact met ons op of bekijk ons aanbod.

 
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Uw winkel voor raamdecoratie: Wuijts Wooncomfort in Tilburg (en Goirle)

Er zijn talloze soorten raamdecoratie, maar er is slechts één winkel in de buurt van Goirle en Tilburg die u al deze producten betaalbaar, snel en met deskundig advies aanbiedt. En dat is Wuijts Wooncomfort in Tilburg. Hier komt u erachter wat stijl kan zijn. Welk effect het heeft op uw werk- of woonbeleving, wat dit betekent voor uw inrichting, en welke soorten, kleuren en modellen raamdecoratie op uw stijl aansluiten.

Kom daarom eens langs in deze sfeervolle winkel in Tilburg, dat vlakbij Goirle ligt. Hier ontdekt u de meest prachtige raamdecoratie zoals shutters, jaloezieën, vouwgordijnen, plissés en duettes, multishades, stringgordijnen, Romana, lamellen, rolgordijnen dakraamproducten en houtproducten.

 

Montage van luxaflex en andere raamdecoratie

Hoe mooi de raamdecoratie op zichzelf ook mag zijn, de kwaliteit wordt pas echt ervaren door een professionele montage; wanneer uw raamdecoratie in Tilburg of Goirle precies afgemeten is en compleet waterpas voor uw ramen hangt. Pas hiermee krijgt uw pand de nodige stijl, rust en sfeer.

 

Onze dealer voor de regio Tilburg en Goirle

Raamdecoratie Tilburg

D.J. Jittastraat 4A
5042 MX Tilburg
013-4670752
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 17:30 uur
Woensdag10:00 – 17:30 uur
Donderdag10:00 – 17:30 uur
Vrijdag10:00 – 17:30 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Tilburg