Professionele raamdecoratie voor Voorhout, Noordwijk en Hillegom

Met onze kwalitatieve raamdecoratie maakt u iets bijzonders van uw pand in Voorhout, Noordwijk of Hillegom. Uw huis of kantoor wordt hiermee leefbaar, gezellig en uitnodigend. Shutters en gordijnen zijn hier vooral geschikt voor, en geven u precieze controle over de hoeveelheid zonlicht en privacy in uw pand. De collectie raamdecoratie van AANHUIS is dan ook het ontdekken waard.

 
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Raamdecoratie van Top-Floor

Een treffend voorbeeld van de kwaliteit van de AANHUIS winkels is Top-Floor. Bij dit bedrijf vindt u een inspirerende collectie woningstoffering. In een sfeervolle showroom kunt u terecht voor het bewonderen van moderne, klassieke en tijdloze raamdecoratie. Denk aan gordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, shutters, inbetweens, vitrages en zonwering. Wij geven u hier professioneel advies over. Desgewenst zelfs aan huis in Voorhout, Noordwijk of Hillegom.

 

Raamdecoratie bij u aan huis in Voorhout, Noordwijk of Hillegom

Uiteraard bent u altijd van harte welkom in een van onze winkels in Voorhout, Noordwijk of Hillegom. Toch bieden wij als een van de weinige inrichters ook een uniek alternatief: AANHUIS komt gratis bij u langs op locatie. Hierdoor profiteert u van onze onverdeelde aandacht, precies op uw ideale moment. Onze deskundige medewerkers leggen u alles uit over raamdecoratie en voeren meteen een professionele meting uit.

 

Onze raamdecoratie: zonwering

Een veel gebruikte vorm van raamdecoratie in Voorhout, Noordwijk en Hillegom is zonwering. Veel particulieren en organisaties gebruiken onze binnen-zonwering, zoals rolgordijnen, duetten, plissés, vouwgordijnen, paneelgordijnen, duorollers/facetten, horizontale jaloezieën en verticale lamellen. Of buitenzonwering zoals markiezen, rolluiken, screens, knikarmschermen en uitvalschermen. Is dit ook iets voor u? Ontdek dit nu hier!

 

Onze dealer voor de regio Voorhout, Noordwijk en Hillegom:

Raamdecoratie voorhout

Loosterweg 5
2215 TL Voorhout
0252-210898
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag09:30 – 17:00 uur
Vrijdag09:30 – 17:00 uur
Zaterdag10:00 – 16:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Voorhout