De winkel voor shutters in Ede en Veenendaal

Stijlvolle shutters, zoals u ze in bladen en films ziet, maar dan gewoon bij u in Ede of Veenendaal? Gorvita maakt het mogelijk. Met een veelzijdig en voordelig aanbod. Deze shutters zullen uw akoestiek verbeteren, controle geven over uw privacy, en een royale uitstraling hebben op uw interieur. Woont u in Ede of Veenendaal? Kom dan langs Gorvita. Wij stellen kwaliteit, service en persoonlijke aandacht voorop.

 
Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Shutters op maat in Ede en Veenendaal

Wat is er mooier dan shutters van hoogwaardige merken en materialen? Misschien shutters op maat. Met lamelbreedten, bedieningen en kleuren die passen bij uw smaak. Shutters die perfect aansluiten op uw vensters, welke vorm deze ook mogen hebben. Zelfs voor dakramen, draaikiepramen, ronde ramen, schuine ramen of metershoge ramen verzorgen wij shutters die perfect passen bij uw pand in Ede of Veenendaal.

 

Shutters en andere raamdecoratie

Naast shutters levert Gorvita alle andere raamdecoratie in Ede en Veenendaal. Kom dus ook langs als u geïnteresseerd bent in Duo rolgordijnen, duettes, facettes, plissés, silhouettes, lamellen, jaloezieën, rolgordijnen en Velux raamdecoratie. Of maak een vrijblijvende afspraak bij u op locatie, voor een deskundig adviesgesprek en een voordelige offerte.

 

Oriënteren in onze winkel?

Wilt u zien welke mogelijkheden en verschillen shutters bieden? In onze sfeervolle winkel ontdekt u dit meteen, dankzij ons duidelijke overzicht. Hier kunt u zich rustig oriënteren en laten inspireren voor de inrichting van uw eigen pand in Ede of Veenendaal. Onder het genot van een kopje koffie of thee, terwijl uw kinderen zich kunnen vermaken in de speelhoek. Parkeren is gratis.

 

Onze winkel voor de regio Ede en Veenendaal

Shutters Ede

Zandlaan 22a
6717 LP Ede
0318-631181
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 17:30 uur
Woensdag09:30 – 17:30 uur
Donderdag09:30 – 17:30 uur
Vrijdag09:30 – 17:30 uur
Zaterdag09:30 – 16:30 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Ede