Bijzondere shutters in Maastricht

Met kwalitatieve shutters zult u even stijlvol als gemakkelijk het zonlicht en de inkijk in uw pand beperken. Landelijk dealer AANHUIS biedt u hiervoor de meest hoogwaardige oplossingen, in iedere gewenste stijl. Uw eigen kleur, uitvoering en afmetingen zijn dus het uitgangspunt. Tegelijkertijd zijn shutters het voordeligst geprijsd. Kom dat bekijken in onze winkels zoals Rob Stassen in Stein. En maak ook vooral een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of op kantoor in Maastricht.

 

Ja, ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Maatwerk shutters

Al biedt ons aanbod van shutters fraaie mogelijkheden, sommige situaties vereisen maatwerk. Bijvoorbeeld wanneer een pand vensters heeft die bijzondere afmetingen of vormen hebben. Of simpelweg als alleen het beste goed genoeg is. Dan maken wij geheel nieuwe shutters op maat. Zelfs ronde, driehoekige of toogvormige shutters zijn hierbij mogelijk. Inspirerende voorbeeldfoto’s hiervan ziet u op onze website en fraaie winkels in en rondom Maastricht, zoals Rob Stassen Wooninrichting.

 

Shutter specialist Maastricht

Bij Rob Stassen Woninginrichting krijgen al persoonlijke wensen, voorkeuren en ideeën vorm. Want hier is men vooral geïnteresseerd in u. Hierbij informeren en adviseren onze mensen niet alleen over het realiseren van een passende stijl en inrichting, maar ook om de praktische zaken. Zoals de positie van uw vensters ten opzichte van de zon, de afmetingen van uw ramen en nog veel meer. Een bezoek in deze sfeervolle winkel, of zelfs een informerend gesprek bij u thuis in Maastricht is hiervoor ruim de moeite waard.

 

Onze dealer voor de regio Maastricht

Shutters Stein/Maastricht

Kruisstraat 45-46
6171 GC Stein
046-4331306
E-mail

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 18:00 uur
Woensdag10:00 – 18:00 uur
Donderdag10:00 – 20:00 uur (koopavond)
Vrijdag10:00 – 18:00 uur
Zaterdag10:00 – 17:00 uur
ZondagGesloten
Meer informatie Woninginrichting-Aanhuis.nl Stein